Op zoek naar heerlijke pizza Gelieve geolocatie van je browser toe te staan Geen restaurants gevonden
Menu Sluit menu
PIZZA HUT WATERLOO

Opening Pizza Hut Waterloo

Het Pizza Hut-restaurant in Waterloo (Brusselsesteenweg 291) opende 5 juli opnieuw haar deuren in een gloednieuw en ecologisch gebouw met 76 zonnepanelen en groendak.

Het nieuwe restaurant zal zijn klanten verwelkomen in een volledig vernieuwd gebouw. Het biedt plaats aan 158 personen verspreid over 2 verdiepingen. Het nieuwe gebouw heeft ook enkele ecologische troeven. Er werden de nodige inspanningen geleverd om dit restaurant zeer ecologisch en duurzaam te maken. Zo werden er 76 zonnepanelen geinstalleerd met een vermogen van 20kVA, zodat het restaurant voor 15% zelfvoorzienend is in energie. Bovendien is er ook een groendak geinstalleerd om de biodiversiteit te bevorderen en dienst te doen als een ecologisch CO2 filter. 

Bovendien zal je in het restaurant te Waterloo alle bekende Pizza Hut troeven vinden, zoals het à volonté Pizza Buffet elke middag van 12 tot 14 uur, de saladebar en het self-service drankenbuffet. Het nieuwe restaurant zal 7 dagen per week open zijn van 11.30 tot 22.00 uur.

 

Reserveer je tafel

Reserveer
Pizza Hut Waterloo
Pizza Hut Waterloo
Pizza Hut Waterloo
Pizza Hut Waterloo
Pizza Hut Waterloo
Pizza Hut Waterloo