Op zoek naar heerlijke pizza Gelieve geolocatie van je browser toe te staan Aucun restaurant trouvé
Menu Sluit menu
Kids video placeholder

Kids menu kids menu logo

Studio 100 Spelletjesboek !

Spellenboekje

Krijg deze maand bij het Kids Menu een STUDIO 100 spellenboek. Speel en puzzel mee met K3, Wicky, Heidi, Nachtwacht of één van je andere helden. Haast je snel naar één van onze restaurants want op is op!

Studio 100 en Pizza Hut

Neem deel aan leuke wedstrijden en maak kans op Studio 100 verrassingspakketten of tickets voor verschillende films en premières. In elk Kids Menu vind je een Studio 100 magazine en wie weet nóg een leuke verrassing! Als je na je pizza nog plaats over hebt voor dessert, kan je nog smullen van onze Studio 100 ijsjes. Mjam!

prijzen kinder menus

Kids bij pizza hut

Pizza Hut is er natuurlijk ook voor de allerkleinsten. Voor € 5,30 genieten de deugnieten elke dag van een pizza, pasta of chicken croq’s met frietjes of potatoes, mét een dessertje als kers op de taart.

Goed om weten: op woensdag krijg je een gratis Kids Menu voor elke € 10 die je uitgeeft. Je vindt er bovendien een leuke verrassing in wie weet zelfs een magazine van Studio100.

Het Kids Menu is beschikbaar voor kinderen tot 12 jaar. Lekkerbekken tot 14 jaar smullen dan weer van het Junior Menu of het Junior Pizza Buffet.

Gratis op woensdag

Halve dag school? Dat moeten we vieren. Kids tot 12 jaar eten op woensdag helemaal gratis bij Pizza Hut.

(*) Niet geldig op feestdagen. 1 Gratis Kids Menu per aankoopschijf van 10€ zonder korting.

Kleurwedstrijd

Haal de Picasso in jezelf naar boven en neem deel aan onze kleurwedstrijd. Misschien val je wel in de prijzen! Download hier je tekening, kleur ze in en stuur ze naar

Pizza Hut Kleurwedstrijd – Fotografielaan 41 – 2610 Wilrijk

PizzaHut_Kleurplaat_FR + NL.pdf Download kleurtekening