Op zoek naar heerlijke pizza Gelieve geolocatie van je browser toe te staan Geen restaurants gevonden
Menu Sluit menu
Kids video placeholder

Kids menu Gratis elke woensdag

Mega Mindy activiteitenkoffertje!

Mega Mindy activiteitenkoffertje!

Bij elk Kids of Junior Menu verwennen we je kids tijdelijk met een exclusief Mega Mindy activiteitenkoffertje! Bij de deelnemende restaurants en zolang de voorraad strekt, deze campagne loopt tot 13 mei, dus haast je naar je favoriete Pizza Hut restaurant!

Kids bij pizza hut

Bij Pizza Hut denken we natuurlijk ook aan de ouders! Voor slechts € 6.50 kunnen de deugnieten genieten van een pizza, pasta of chicken croq's met frietjes of potatoes, en als kers op de taart krijgen ze ook nog een dessertje erbij. En terwijl zij smullen, kan jij als ouder ook rustig genieten van jouw maaltijd.

Op woensdag kan je zelfs profiteren van een gratis Kids Menu voor elke € 10 die je uitgeeft. En dat is niet alles, want wie weet vinden jouw kinderen wel een leuke verrassing of een magazine van Studio100.

Het Kids Menu is speciaal ontworpen voor kinderen tot 12 jaar oud, terwijl de lekkerbekken tot 14 jaar oud kunnen genieten van het Junior Menu of het Junior Pizza Buffet. Kom gezellig met het hele gezin bij ons eten en geniet van heerlijke maaltijden voor jong en oud!

*Enkel geldig in de Pizza Hut restaurants, en niet in de Pizza Hut Deliveries.

Gratis op woensdag

Je kids verwennen op hun vrije namiddag? Tot 12 jaar smullen ze op woensdag helemaal gratis bij je Pizza Hut restaurant.

(*) Niet geldig op feestdagen. 1 Gratis Kids Menu per aankoopschijf van 10€ zonder korting.

Kleurwedstrijd

Haal de Picasso naar boven bij je bengels met de Pizza Hut & Studio 100 kleurwedstrijd. Misschien vallen ze wel in de prijzen! Download hier je tekening, kleur ze in en stuur ze naar

Pizza Hut Kleurwedstrijd – Borsbeeksebrug 34 bus 4 – 2600 Berchem