Op zoek naar heerlijke pizza Gelieve geolocatie van je browser toe te staan Geen restaurants gevonden
Menu Sluit menu
Kids video placeholder

Kids menu Gratis elke woensdag

SAMSON & MARIE bordspel

SAMSON & MARIE bordspel

Voor de fans van Samson & Marie hebben we megaleuk nieuws! Want vanaf nu krijg je bij elk Kids Menu een Samson & Marie bordspelletje. Kom langs bij je favoriete Pizza Hut restaurant, bestel het Kids Menu en krijg  één van de superleuke spelletjes bij je Kids Menu. Actie geldig nog tot en met 6 december. Het album en de stickers zijn enkel verkrijgbaar bij het Kids Menu in de deelnemende Pizza Hut restaurants. Haast je want op is op!

 

 

Prijzen Kids

Kids bij pizza hut

Pizza Hut is er natuurlijk ook voor de allerkleinsten. Voor € 5,90 genieten de deugnieten elke dag van een pizza, pasta of chicken croq’s met frietjes of potatoes, mét een dessertje als kers op de taart.

Goed om weten: op woensdag krijg je een gratis Kids Menu voor elke € 10 die je uitgeeft. Je vindt er bovendien een leuke verrassing in wie weet zelfs een magazine van Studio100.

Het Kids Menu is beschikbaar voor kinderen tot 12 jaar. Lekkerbekken tot 14 jaar smullen dan weer van het Junior Menu of het Junior Pizza Buffet.

Gratis op woensdag

Halve dag school? Dat moeten we vieren. Kids tot 12 jaar eten op woensdag helemaal gratis bij je Pizza Hut restaurant.

(*) Niet geldig op feestdagen. 1 Gratis Kids Menu per aankoopschijf van 10€ zonder korting.

Kleurwedstrijd

Haal de Picasso in jezelf naar boven en neem deel aan onze kleurwedstrijd. Misschien val je wel in de prijzen! Download hier je tekening, kleur ze in en stuur ze naar

Pizza Hut Kleurwedstrijd – Borsbeeksebrug 34 bus 4 – 2600 Berchem

Kleurwedstrijd-ZomerNL.jpg Kleurwedstrijd zomer